Српску манекенку дечко звјерски претукао

Агенције
Српску манекенку дечко звјерски претукао

Тању Дукић, која ради као фотомодел у Истанбулу, звјерски је претукао турски држављанин с којим је посљедње двије године била у емотивној вези и живјела у истом стану.

Тању је насилник унаказио у њиховом заједничком стану у насељу Ортакој у Истанбулу, а мотив је наводно била његова патолошка љубомора, јављају медији у Србији.

Турски медији су објавили фотографије повријеђене манекенке, која од звјерског злостављања има бројне модрице и подливе по глави и читавом тијелу. Она је сама пријавила насилника полицији, а тамошњим медијима је објаснила да су њих двоје у емотивној вези посљедње двије године, као и да живе заједно.

“Претучена сам 2. јуна, након свађе која је избила око 20 сати. Дечко ме сачекао аутомобилом након једног снимања, а чим сам ушла у ауто, почела је свађа изазвана његовом љубомором. По доласку у стан расправа се наставила, да би убрзо кулминирала када је почео звјерски да ме удара песницама и да ме шутира. Молила сам га да престане, али он се није освртао, већ ме је ударао гдје год је стигао”, испричала је локалним медијима нападнута манекенка.

Она је додала и да се над њом иживљавао четири сата, да ју је крвнички ударио у главу, те да се потом онесвијестила. Истакла је да се насилник није зауставио само на неколико удараца, већ да је наставио злостављати и ударати је ногама и песницама.

“Након тога ме је, повријеђену и прекривену модрицама и подливима, одвукао у собу и закључао. Трпјела сам болове, била гладна и жедна. Пријетио ми је да ће ме избости и унаказити ножем будем ли покушала изаћи. Тек сљедећег јутра око 10 сати ми је отворио врата, након чега сам ја успјела побјећи из стана и пријавити га полицији”, испричала је Тања, о чијим језивим повредама свједоче бројне фотографије које су објављене у турским медијима.

Тања је додала да је исказ у полицији дала у присуству преводиоца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана