Славни глумац је 31 годину у срећном браку, а ово су правила којим га одржава

Агенције
Славни глумац је 31 годину у срећном браку, а ово су правила којим га одржава

Амерички глумац Том Хенкс у срећном је браку с глумицом Ритом Вилсон већ 31 годину.

Ово су њихова правила за срећну и дуговечну брачну заједницу:

1. Не улазите у брак прије тридесете године!

Том и Рита су се упознали давне 1985. године за вријеме снимања филма “Волонтеризам”, у коме су играли заљубљен пар. Том је био у браку у којем је имао двоје дјеце, а Рита је била вјерена. Међутим, планула је љубав на први поглед. Три године су се тајно виђали, да би се онда Хенкс развео и одмах потом запросио Риту.

Данас Хенкс признаје да је први брак склопио имулсивно, да је био млад те да није размишљао. Да бисте ушли у брак морате добро да размислите о томе и да свјесно одлучите да желите брачну заједницу.

“Не вјенчавајте се прије него што напуните тридесет година”, каже глумац.

2. Изађите у сусрет партнеру, чак и у најкритичнијим ситуацијама

Хенкс је по вјероисповести католик, а Вилсонова је припадница Грчке православне цркве. Пошто је Том знао колико Рити значи црква и вјера, одлучио је да промјени вероисповест.

“Жртвовао сам се због своје жене. Рита има грчке кијорене и припадница је православне вјероисповести, док сам ја католик. Зато што поштујем њену породицу, одлучио сам да пређем у православну вјеру”, признао је Том.

3. Подржавајте једно друго!

Током година које су провели заједно, пар је проживљавао много, али су увијек подржавали једно друго. Године 1994, када је Том добио свог првог Оскара, јавно се захвалио жени:

“Овдје сам захваљујући жени која ми сваки дан показује шта значи љубав!”

Током 2015. године Рита је открила да има рак дојке. Признала је тада да је страховала како ће њен супруг да доживи њену болест и како ће се то одразити на њихов брак. Међутим, ти њени страхови су били неоправдани јер се Том потрудио да своју супругу окружи са још више љубави и подршке.

“Све што могу да урадим јесте да се дубоко наклоним својој жени због њене огромне храбрости”, рекао је тада Том.

На срећу, Рита је успјешно савладала болест и прошла без хемиотерапије!

4. Чините мале, лијепе ствари за вашег партнера!

Том и Рита путују много. Обишли су скоро свако мјесто на планети. Рита увијек прати Тома током његових пословних аранжмана. И након толико година брака, они још чине мале, лијепе ствари једно за друго.

“Моја жена је моја љубавница, везани смо на начин који превазилази ријечи жена, дјевојка или мајка. Не могу да замислим живот без ње. Често јој остављам поруке на телефону или негјде у кухињи. Пожелим јој диван дан или тако нешто. Куцам поруке на писаћим машинама које годинама скупљам - до сада их имам око сто. Такође имам навику да пошаљем неке фотографије Рити током дана. Сликам све око себе када она није поред мене и пошаљем јој слику: шта сам јео, кога сам упознао, шта ми је 'запало за око'. Мислим да јој се то допада”, признаје Том.

5. Воли свог супружника без обзира на све!

Хенкс и Вилсонова његују неке заједничке навике. То јача њихову љубав.

“Ова жена ме воли када сам дебео и када сам мршав. Воли ме кад сам ћелав и воли ме кад имам косу. Ова жена ме воли, ја то знам. Због тога сам срећан човјек!”

6. Најважнија ствар је наћи праву особу

Новинари често постављају питање Тому у чему је тајна његовог срећног брака. Он се на то насмије и каже:

“Тајна је у томе што сам ожењен правом женом. Имао сам срећу да оженим дивну Риту Вилсон. Ја сам најсрећнији човјек на свијету!”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана