“Сиромашној деци новац је потребнији него Нотр Даму”, револтирано напустила вечеру Олимпика

Агенције
“Сиромашној деци новац је потребнији него Нотр Даму”, револтирано напустила вечеру Олимпика

Памела Андерсон отишла је са гала вечере фудбалског клуба Олимпик из Марсеља на којој се синоћ скупљао новац за помоћ сиромашној дјеци Марсеља, јер је изненада током вечери 100.000 евра прилога издвојено за обнову катедрале Нотр Дам.

Глумица је у вези са фудбалером те екипе Адилом Рамијем.

“Синоћ смо били на годишњој вечери фудбалског клуба ОМ како бисмо помогли у прикупљању новца за сиромашну дјецу у Марсељу. За ту сврху је скупљен велик износ и затим је предложено 'предивно' изненађење - да дио новца иде за обнову Нотр Дама”, написала је Памела Андерсон на свом налогу на Твитеру.

На пригодној аукцији изненада се у понуди нашла и гитара Бруса Спрингстина за коју је прикупљено двоструко више новца од до тада прикупљене своте за дјецу.

“Била сам тако љута и разочарана и питала сам Адила можемо ли да одемо. И отишли смо”, написала је.

“Сигурно би дјеци Марсеља више требало тих 100.000 евра него катедрали за коју је скупљено више од милијарде евра донација неколицине милијардера”, закључила је и навела да се нада да ће фудбалски клуб донацију упутити тамо гдје је потребна.

Олимпик из Марсеља је данас саопштио да је током вечере укупно скупљено 439.760 евра.

Дан послије пожара у катедрали у Паризу 16. априла предсједник Олимпика Франк Мекурт је на Твитеру објавио да намјерава дио прикупљених средстава да донира за обнову катедрале.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана