Шинејд О’Конор поново шокира: Вријеме нећу трошити на бијеле људе

Глас Српске
Шинејд О’Конор поново шокира: Вријеме нећу трошити на бијеле људе

Само недјељу дана након што је објавила да је прешла у ислам, као и да је промјенила име у Шухада, ирска пјевачица Шинејд О'Конор је поново шокирала свијет својом расистичком изјавом.

Пјевачица, најпознатија по верзији пјесме “Nothing Compares 2 U” из 1990. године, на свом налогу на Твитеру је објавила да вријеме неће трошити на бијеле људе.


“Јако ми је жао. Оно што ћу рећи је јако расистички и никад нисам мислила да би моја душа могла да осјети нешто тако. Али заиста више никад не желим да проводим вријеме са бјелцима не-муслиманима. Ни на трен, ни због једног разлога. Одвратни су”, написала је Шинејд, сада Шухада.

Њен статус је изазвао буру коментара на интернету, те су јој критике упутили и муслимани и хришћани.

“Одвратна си”, “Како можеш да изјавиш тако нешто”, “Разочарали си нас”, само су неки од коментара који су преплавили њен профил.

Пјевачица се ипак није овде зауставила, те је у слиједећем твиту написала како је занима да ли ће њену објаву Твитер цензурисати.

“Баш ме занима да ли ће Твитер ово забранити када допушта људима попут Трампа и Милбанка да бацају сатанску прљавштину чак и на моју земљу.”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана