Син Синана Сакића малтретира очеву жену

kurir.rs
Син Синана Сакића малтретира очеву жену

Рашид Сакић, син покојног пјевача Синана Сакића, наводно пријетњама и уцјенама покушава 'отети' имовину очевој удовици Сабини, преноси лист “Курир”.

Рашид је у априлу изашао из затвора након што је годинама служио казну због убиства. Синан је, према писању српских медија, сина у затвору посјетио само једном у животу. Кад је Рашид завршио у болници, Синан га уопште није отишао посјетити.

Након Синанове смрти, за породицу Сакић почели су проблеми, а наводно је за то крив управо Рашид. Како сазнаје “Курир”, Рашид је тражио новац од Сабине, а онда јој је долазио на кућна врата и пријетио. Пријавила је полицији да јој пријетњама и уцјенама покушава отети имовину и изнудити новац.

“Проблеми с њим трају читав живот јер је одувијек био проблематичан и склон насиљу. Синан је због њега долазио у бројне непријатне ситуације, због чега је често тражио утјеху у алкохолу. Много пута му је говорио да се смири, али ништа није вриједило”, каже извор близак обитељи.

Извор додаје и да је пјевач прије смрти преписао сву покретну и непокретну имовину, па чак и станове своје дјеце на Сабину. За живота је свима осигурао кров над главом, али како би спријечио насљеднике да продају некретнине и тако остану на улици, све је пребацио на женино име. Рашид наводно стално од Сабине тражи новац па је већ трећи дан након Синанове смрти упао у кућу, вријеђао Сабину и тражио 10 хиљада еура.

“Синан се колегама жалио да његов син не заслужује да му каже 'здраво', а камоли нешто друго. Не само зато што је незахвалан, већ зато што је насилан према њима и стално их пљачка. Више пута га је повређивао на разне начине, а он то није заслужио”, каже Синанов колега.

Рашид је 2011. правоснажно осуђен на 12 година затвора јер је убио свог пријатеља Драгољуба Деспотовића и покушао убити Радомира Лазића 2002. у Лозници. Он је средином априла ове године одслужио 12-годишњу казну и пуштен је на слободу. Тренутно живи у Лозници, гдје га прати глас опасног човјека који малтретира људе и пријети им.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана