Сил нови партнер Шарлиз Терон

Агенције
Сил нови партнер Шарлиз Терон

Глумицу Шарлиз Терон посљедњих мјесеци медији су доводили у везу са холивудским заводником Бредом Питом, чији је брак са Анђелином Џоли недавно и службено окончан.

Иако су и једно и друго демантовали било какве наводе о томе да мјесецима крију своју везу, Холивудом круже нагађања о новој романси, која још није потврђена - да Шарлиз Терон има новог партнера.

Наиме, Шарлиз Терон је недавно боравила у Њујорку, гдје је одсјела у једном луксузном хотелу, а један од гостију хотела, у исто вријеме, био је и пјевач Хенри Олусегун Адеола Семјуел, познатији као Сил. Они који су се у том тренутку нашли у луксузном хотелу посвједочили су да су се Шарлиз и бивши супруг манекенке Хајди Клум одлично забављали у хотелском бару, након чега су заједно напустили хотел.

Иако Сил није желио да потврди, али ни да демантује наводе о познанству са атрактивном глумицом, Шарлиз је са друге стране својим пријатељицама открила информацију да је недавно упознала некога ко је на њу оставио сјајан утисак.

Недавно је јавност бурно реаговала када је Шарлиз, мајка двоје усвојене дјеце, објавила да сина Џексона одгаја као дјевојчицу, јер се он са три године “изјаснио као дјевојчица”.

Сил, који се још 2012. године растао од прелијепе њемачке манекенке, са којом има троје дјеце, дуго након развода није желио да говори о свом приватном животу, као ни новим љубавима. Ипак је признао да је и након развода остао у коректним односима са бившом супругом, са којом заједно одгаја њихову дјецу. Хајди Клум је, иначе, била трудна са милијардером Флавијом Бријатореом, али ју је он оставио, па је започела везу са Силом и њега сматра оцем кћерке Лени, која је биолошко дијете Бријатореа. Хајди је Силу родила Хенрија (14), Јохана (13) и кћерку Лу (10).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана