Rivs: Nedostajaćemo onima koji nas vole

Agencije
Rivs: Nedostajaćemo onima koji nas vole

Kijanu Rivs nije čovjek od mnogo riječi, ali kad progovori, svaka mu je tačna. Glumac je nedavno gostovao u “The late Show with Stephen Colbert” i predstavljao ostvarenja u kojima radi, međutim u jednom trenutku razgovor je skrenuo na filozofiju i smrtnost.

Pošto je Rivs iznio svoje veoma jednostavno mišljenje o smrti, voditelj je deset sekundi ćutao. Rivs je objašnjavao zaplet filma “Bill & Ted”, u kojem o dvojici glavnih likova i njihovoj sposobnosti da napišu “Wyld Stallynsovy” pjesmu zavisi cijeli svijet.

- Ako ne uspiju, to je kraj cijelog svemira, to je kraj vremensko-prostornog kontinuuma - rekao je Rivs.

Voditelj ga je poslije toga pitao šta misli da se događa kad umremo i kakvi su uopšte njegovi stavovi i razmišljanja o tome.

- Nedostajaćemo  onima koji nas vole - kratko i jasno je objasnio Rivs.

Inače, poznati glumac preživio je gubitke mnogih bliskih ljudi u životu.

Otac ga je napustio kada je imao samo tri godine, pa se često selio sa porodicom i promijenio čak četiri srednje škole. Patio je u to vrijeme od disleksije.

Njegov najbolji prijatelj, River Feniks, umro je 1993. godine od predoziranja što je snažno uticalo na Rivsa.

- Bio je sjajan tip i izvrstan glumac. Tako smo se dobro slagali, strašno mi nedostaje, često mislim na njega - rekao je Rivs.

Nakon pet godina zatekla ga je još jedna tragedija. Sa svojom tadašnjom djevojkom, Dženifer Sjum, čekao je dijete, ali su bebu izgubili u osmom mjesecu trudnoće. To je rezultiralo i raskidom veze, a poslije godinu i po dana Dženifer je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Malo je poznata i činjenica da je Rivs zakonski staratelj svoje sestre koja je oboljela od leukemije. Tokom njene borbe s opakom bolešću, glumac je pokrenuo niz humanitarnih inicijativa i često je donirao veće svote novca bolnicama i kampanjama s istim ciljem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana