Prvi srpski Viktorijin anđeo Kristina Perić se udaje

Glas Srpske
Prvi srpski Viktorijin anđeo Kristina Perić se udaje

Lijepa i uspješna manekenka Kristina Perić (22), rodom iz Beograda, koja je prošle godine postala prvi srpski Viktorijin anđeo, uskoro će stati na ludi kamen sa svojim izabranikom menadžerom Damirom Đurđevićem.

Perićeva, koju zovu srpskom Irinom Šajk, skupocjenim prstenom koji je dobila od svog dugogodišnjeg dečka pohvalila se na društvenim mrežama.

Lijepa manekenka je otkrila da se sa momkom vjerila na putovanju po romantičnoj Italiji, tačnije u Milanu tokom zajedničkog odmora.

 - Da, da, da - napisala je kratko manekenka uz fotografiju iz Milana, na kojoj se vidi i vjerenički prsten.

Kristina, inače, sa svojim dečkom redovno putuje i obilazi egzotične destinacije, a svojevremeno je njome bio očaran i slavni fudbaler Kristijano Ronaldo.

Kristina je, iako je praktično na samom početku manekenske karijere, sarađivala sa brojnim poznatim svjetskim brendovima, a može da se pohvali i kampanjom za čuveni brend donjeg veša “Viktorijas sikret”.

Međutim, ono što mnogi ne znaju jeste da se Kristina za inostranu karijeru odlučila upravo jer manekene mnogo više cijene u svijetu nego u Srbiji, gdje joj čak nisu predviđali ni uspješnu manekensku karijeru.

U Srbiji je najčešće slučaj da manekenima, umjesto novca za odrađenu reviju ili fotografisanje, ponude garderobu ili cipele, što se Perićevoj nikako nije dopalo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana