Продала краљевски поклон и зарадила 20.000 фунти

Глас Српске
Продала краљевски поклон и зарадила 20.000 фунти

Чоколадица, флаширана вода, магнет за фрижидер - чинили су пакет који су испред капеле добили бројни посјетиоци који су пратили краљевско вјенчање принца Харија и Меган Маркл. Ипак, једна од узбуђених "званица" сјетила се да од тога и заради, па је понуду "окачила" на eBay. И продала је за 20.000 фунти.

Менаџерка Клер Оливер била је једна од 1.200 гостију који су славље и вjенчање пратили испред капеле "St George ".

Имала је повластицу, како каже, да из непосредне близине види краљевску породицу и њихове славне госте.

Али, она као и неколицина гостију који су добили златну карту да увеличају вjенчање сада ту повластицу користи - она је продала поклон који је добила бесплатно као захвалност. Како преноси "Daily Mail ", у року од свега неколико сати поклони "goodie bag " планули су преко еBay.

Пакет је са логотипом краљевске породице, а у њему је било и писмо добродошлице, разгледница, лименка кекса и ваучер за попуст од 20 одсто у краљевској продавници поклона.

"Не желим да коментаришем своју продају", рекла је Оливер за "Daily Mail ".

Она је убрзо угасила своје профиле на друштвеним мрежама јер је продајом разбjеснила фанове краљевске породице који овај гест схватају као безобзиран.

Иако је на интернету било више од 30 понуда, почетка цијена била је око 129 фунти, а само је ова дјевојка зарадила заиста импозантну суму за сувенире краљевске породице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана