Принцеза Дајана: Осјећала сам се као јагње које иде на клање... VIDEO

Агенције
Принцеза Дајана: Осјећала сам се као јагње које иде на клање... VIDEO

Десетак дана послије краљевског вјенчања принца Харија и Меган Маркл још увијек се сабирају утисци са церемоније. И сви се, углавном, слажу да вјенчање није било нимало слично оном из 1981. године, када су се вјенчали принц Чарлс и лајди Дајана Спенсер.

Познато је да брак принцезе Дајане и принца Чарлса није био најсрећнији, а документарац у коме су се појавили и тајни снимци принцезе Дајане открива да је она хтјела да откаже вјенчање дан прије.


Она је, наиме, неколико дана прије вјенчања чула разговор свог вјереника и Камиле Паркер - Боулс, у коме јој је он обећао да ће је вољети заувијек.

Дајана је, дан прије вјенчања, рекла сестри да не може да се уда за човјека који воли другу, а ју је сестра одговорила од тога.

“Касно је за то. Твоје лице је на свакој шољици у Лондону”, рекла јој је сестра тада.

Принцеза Дајана је у истом документарцу признала да се на дан вјенчања осећала као јагње које иде на клање, преноси Индекс.

“Док сам улазила у цркву само сам тражила Камилу, а онда сам је и угледала у сивој хаљини. Надала сам се да ће након венчања са њима бити готово, али није било. Мој муж је на нашем меденом мјесецу носио наруквицу са два слова Ц, коју му је она поклонила”, изјавила је принцеза пре развода од принца Чарлса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана