Принц Хари и Меган Маркл добили позив за медени мјесец у Србији

Агенције
Принц Хари и Меган Маркл добили позив за медени мјесец у Србији

Међу бројним вијестима и вези са вјенчањем британског принца Харија и америчке глумице Меган Маркл, који су због прославе 70. рођендана принца Чарлса одложили одлазак на медени мјесец, појавила се информација да би пар као дестинацију за свадбено путовање могао да одабере Боцвану.

Ипак, званична информација о томе гдје ће принчевски пар провести медени мјесец још није званично објављена. Можда би, међутим, организатори једне туристичке манифестације из Србије младенцима могли да помогну да се одлуче.

Организатори гастрономско-туристичке манифестације Муд(р)ијада – World Testicle Cooking Championship, свјетског шампионата у кувању јела од бијелих бубрега, која се одржава у мјесту Липовица код Деспотовца, објавили су на својој страници на Facebookу позив принчевском пару да свој медени мјесец проведу заједно са њима.

“Позивамо принца Харија и Меган Маркл да проведу дивљи медени месец у Србији на Светском шампионту у кувању јела од тестиса, уживајући у нашим специјалитетима. Наши специјалитети гарантују продужење краљевске лозе и богат сексуални живот”, наводи се у посту организатора Муд(р)ијаде.

Ко зна, можда принчевски пар и одустане од сафарија у Боцвани и одазове се овом позиву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана