Принц Чарлс прославио 70. рођендан

Глас Српске
Принц Чарлс прославио 70. рођендан

Британски принц Чарлс ушао је у осму деценију живота, а Бакингемска палата је томе у част објавила двије фотографије на којима се налазе сви чланови породице, чак и најмлађи Луис.

Чарлс је рођендан прославио у кругу најближе породице и пријатеља.

На фотографији можемо видјети принца Чарлса, његову супругу Камилу и његове синове Харија и Вилијама који су позирали са својим љепшим половинама Меган и Кејт. Фотографију су знатно уљепшала његова унучад, међу којима је и најмлађи, шестомјесечни Луис.

Породица је направила двије фотографије, од којих је једна у опуштенијој варијанти, а обје су објављене на профилу краљевске породице.

На другој фотографији можемо видјети Харија и Меган како се смију, Камилу како нешто објашњава унуци и малог Џорџа како се смије нечему у позадини.

Фотографије су направљене у септембру, а фотограф Крис Џексон каже да је било занимљиво забиљежити тако спонтан тренутак.

Породица је рођендан прославила уз вечеру, а краљица Елизабета је рекла како је пресрећна што је имала прилику да види како њен син пуни 70 година.

- То је привилегија за сваку мајку, јер то значи да сте успјели видјети своје дијете како одраста и стари. То је као кад засадите дрво и онда га гледате како расте и грана се - рекла је краљица.

Фотографи су успјели да забиљеже и моменте када су Хари и Вилијам стигли на вечеру са својим супругама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана