Пријетио пјевачици и њеном супругу: Од живота ћу вам направити пакао

Агенције
Пријетио пјевачици и њеном супругу: Од живота ћу вам направити пакао

Џорџ Цимерман (34) који је прије пет година убио ненаоружаног Трејвона Мартина (17), а потом био ослобођен оптужби, наводно је слао претеће поруке упућене пјевачици Бијонсе (37) и њеном супругу Џеју Зију (48).

Агресивне поруке Џорџ је слао приватном детективу Денису Ворену, који је за потребе документарног серијала о овом младићу звао све оне који ће се у њему наћи.

Серијал се зове " "Rest in power: The Trayvon Martin Story", а извршни продуцент је пјевачицин муж Џеј Зи. У серији се наиме ради о догађајима који окружују трагичну смрт Трејвона Мартина.

Ворен је наиме од Џорџа примио доста злонамерних порука, од којих су неке биле и говорне. Такође језвао потенцијалне госте у серији како би их упознао са ситуацијом.

У једној поруци Џорџ је Бијонсе назвао "сиромашном к**ом "и запретио њој и њеном супругу.

"Ако икада у животу видим некога од њихо двоје, наћи ће се у устима алигатора", написао је Џорж овом приватном детективу и додао да ће им приредити пакао од живота, преноси Дејли мејл.

Џорџ је у мају оптужен за ухођење и узнемиравање приватног детектива. А утврђено је да је поруке слао још једном извршном продуценту серије Мајклу Гаспару, те у њима претио да ће му "послати" породицу Ђеновезе, најмоћнију мафијашку породицу на свијету, да се са њим обрачуна.

То је иначе једна од пет породица која доминира криминалом у Њујорку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана