Прије Кејт, Вилијам је био заљубљен у ову плавушу

Агенције
Прије Кејт, Вилијам је био заљубљен у ову плавушу

Принц Вилијам је прије упознавања са Кејт Мидлтон био заокупљен другом женом - Емом Паркер Боулс, нећаком своје маћехе Камил.

Нови детаљи из интиме принца Вилијама цуре у јавност. Наводно је у својим момачким данима принц био заокупљен једном посебном дамом – нећаком своје садашње маћехе Камил Паркер Боулс, пише дневник.хр.

Прије него што је на факултету упознао своју садашњу супругу и мајку своје дјеце Кејт Мидлтон, Вилијам је "пикирао" Ему Паркер Боулс. Према писању биографа принцезе Дајане Ендрјуа Мортона, 17-годишњи Вилијам је био преко ушију заљубљен у младу Ему.

Занимљиво је да је Вилијам своју тинејџерску пажњу усмјерио баш према овој плавокосој љепотици чије црте лица заиста подсјећају на црте њене тетке. Наиме, његов отац принц Чарлс годинама је варао принцезу Дајану баш са Камил, а познато је и да је само њу волио цијелог свог живота. Успио је да је ожени тек када је прошло више од 8 година од Дајанине несрећне смрти, 2005.

Наводно је млади Вил био у романтичној вези са Емом у тренутку кад је имао само 17, а она већ 25 година, 1999. године. Ема је до данас остала блиски члан краљевске породице, па се често налази заједно с Вилијамом и Кејт на разним догађајима и свечаностима.

Вилијам ју је, према ријечима свједока, често заљубљено гледао, а она би пажљиво слушала сваку ријеч коју би јој млади принц упутио.

"Понекад би се тако загледао у њу да би свима присутнима било непријатно", рекао је један од свједока љубавне ситуације принца Вилијама из 1999.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана