Poznatu pokerašicu ubio fen

Agencije
Poznatu pokerašicu ubio fen

Lilija Novakova, najljepši poker igrač Rusije - kako su je još zvali, pronađena je mrtva u svom stanu u Moskvi, i to na podu kupatila.

Preminula je usljed strujnog udara, iako se u prvi mah mislilo da je sve izazvao telefon, piše “Blic“.

Inače, Novakova je bila veoma talentovana za matematiku, posebno aritmetiku, a imala je i diplomu inženjera koju je stekla na jednom od najboljih ruskih univerziteta.

Ali, zanimljivo je da nikada nije pristala da radi u nekoj od vodećih industrijskih kompanija, već se opredijelila za karijeru profesionalne poker zvijezde, a ispostavilo se da je to unosno zanimanje.

Ona je bila poznata i kao online igrač, ali i igrač u stvarnom životu, a imala je i vlastite njeb kanale za poker, kao i različite kurseve i radionice za početnike.

Važila je i za najljepšu i najseksepilniju ženu u svijetu pokera.

Lilijini roditelji su se zabrinuli kada se nije javljala ni na mobilni ni na fiksni telefon, pa su zamolili komšiju da provjeri šta se dešava, kada je on i pronašao njeno tijelo na podu kupatila.

“Prilikom prvih provjera mrtvog tijela mlade žene, primijećeni su znaci traumi od strujnog udara”, rekli su ruski istražni organi.

U prvi mah su se pojavile informacije o tome da je sve izazvao mobilni telefon, ali istraga je pokazala da je nesretnu djevojku usmrtio fen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana