Познатој глумици пријети затвор због посједовања кокаина

Агенције
Познатој глумици пријети затвор због посједовања кокаина

Амерички медији пишу да познатој глумици Роуз Макгауан пријети десет година затворске казне, због посједовања кокаина.

Глумица и активиста Роуз Макгауан управо је саслушана због посједовања кокаина током инцидента који се десио на аеродрому у јануару 2017. године.

Наиме, Роуз се терети за посједовање кокаина, након што је полиција пронашла неколико кесица бијеле прашкасте супстанце у њеном новчанику који је она случајно заборавила на аеродрому, након што је допутовала у Вашингтон.

Четрдесетчетворогодишња глумица је казала да није крива, тврдећи да је чак пет сати била без новчаника. Роуз вјерује да је њен новчаник украден из ранца, док је била у тоалету на аеродрому, као и да је дрога стављена у њега и остављена како би је особље пронашло.

Портал "Њу дејли њуз" пише да у случају да се докаже да је Роуз крива, пријети јој казна од 10 година затвора. Датум суђења ће бити одређен у наредном периоду.

Њен адвокат Хосе Баез тврди да се Роуз чврсто држи, те да ће се снажно борити да докаже своју невиност. Он је напоменуо да је Роуз Макгуан активисткиња која се бори за права жена широм свијета.

Подсјећамо, Роуз је једна је од многих које су изашле у јавност са детаљима сексуалног злостављања холивудског продуцента Харвија Вајнстина, а потом се прикључила покретима "И ја" (MeToo) и "Вријеме је истекло" (Time’s Up).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана