Poznati glumac ima bizarnu praksu koja bi mogla da mu se isplati

Agencije
Poznati glumac ima bizarnu praksu koja bi mogla da mu se isplati

Glumca Čarlija Šina prošle godine je tužila jedna anonimna žena, tvrdeći da ju je lagao da nije HIV pozitivan. Ona je sa glumcem imala dvomjesečnu vezu, a u tužbi je navela da su koristili zaštitu, ali da su imali nezaštićen oralni seks.

Ona, takođe, tvrdi da joj je Šin rekao da "treba da mu vjeruje", a kad su prvi put imali seks bez kondoma rekao joj je da ima HIV i dao joj tablete koje sprečavaju zarazu. Kaže da sve do tada nije znala da glumac ima HIV i da ju je on naterao da potpiše ugovor o tajnosti.


Čarli Šin je, međutim, na sudu otkrio da to nije istina. On kaže da je žena rado pristala da potpiše ugovor, kao i da je to njegova praksa već godinama.

Naime, svaki gost koji dođe u njegov dom potpisuje isti ugovor, bez obzira na to da li je sa njim u seksualnoj ili kakvoj drugoj vezi. Takav isti ugovor ona je, u ovom slučaju, prekršila, pa glumac razmišlja da podigne protivtužbu.

Šin tvrdi da je tužiteljka sve vrijeme znala da je on HIV pozitivan, zbog čega ju je optužio za iznudu novca.

Čarli je 2015. javno priznao da ima HIV i da je to saznao 2011. godine. Danas redovno uzima terapiju, pa mu se imunitet oporavio, zbog čega se osjeća dobro, prenosi 100 posto.

Godinama je pokušavao da sakrije svoju dijagnozu od javnosti, pa je priznao i da je isplatio milione dolara ljudima koji su ga, zbog toga, ucjenjivali. To je bio jedan od razloga da prizna javnosti da je HIV pozitivan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana