Позната пјевачица напала Дикаприја

Агенције
Позната пјевачица напала Дикаприја

Холивудски глумац Леонардо Дикаприо познат је као велики љубитељ и борац за заштиту животиња, а посљедњих неколико година активно се бави организовањем акција на заштити угрожених врста.

Тако је било и недавно, када је Дикаприо покренуо акцију којом би била заустављена застрашујућа пракса убијања ајкула којима се за потребе прехрамбене индустрије одсијецају пераја.

Дикаприо је на свом "Инстаграм" профилу објавио фотографију на којој се виде одсјечена пераја ајкула, а цијела фотографија пропраћена је текстом у којем се глумац обраћа својим фановима и које такође позива да се активно укључе у борбу против ове веома распрострањене навике у свијету.

Али, једној особи је јако засметала Леонардова објава, па је услиједио и оштар коментар на поменуту фотографију.

- Надам се да си тамо и да си ти тај који је ово усликао. Надам се да ти ниси тај који убија ајкуле - написала је проблематична пјевачица Линдзи Лохан, не схватајући у потпуности Дикапријеву објаву.

Убрзо су услиједили бројни коментари Дикапријевих фанова који су се напросто окомили на познату пјевачицу која очигледно није била свјесна онога што је глумац желио да поручи.

Леонардо Дикаприо је посљедњих година један од највећих донатора за заштиту угрожених врста животиња, а недавно је снимио и документарац који се бави климатским промјенама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана