Посрнула глумица шиканира своје запослене

Агенције
Посрнула глумица шиканира своје запослене

Глумица Линдзи Лохан навукла је гнев својих фанова на друштвеној мрежи Инстаграм када је прокоментарисала фотографију две хостесе које су биле у различитиим ципелама.

Америчка глумица Линдзи Лохан (32) недавно је отворила "Lohan Beach House Rhodes ", VIP одмаралиште у Миконосу и Родосу у Грчкој. Проблематичној глумици ово није прва некретнина, јер већ поседује ноћни клуб у Атини.


Линдзи Лохан пази на сваки детаљ, а колико је строга шефица показала је коментаришући фотографију на Инстаграму на којој су двије хостесе позирале у истим хаљинама, али различитим ципелама.

"Гдје су вам исте ципеле? Поправите то, иначе добијате отказ", написала је Линдзи Лохан и изазвала лавину коментара испод фотографије.

Фанови су јој редом упућивали питања да ли се шали, мислећи да глумица није озбиљна.

"Реци ми да се шалиш", написао је један од њих, а Линдзи је одговорила: "Смртно озбиљна".

Иначе, њено одмаралиште биће у ријалитију "Лохан кућа на плажи" (радни наслов ријалитија) који ће почети да се приказује на МТВ-ју сљедеће године.

Ово је још један у низу покушаја посрнуле глумице да се врати на мале екране. Била је Дизнијева звијезда, успешна млада глумица, али су редитељи почели да је избјегавају због проблематичног понашања. Неколико пута је хапшена, због крађе, насиља, алкохолизма и дроге...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана