Полицајци убили глумицу због лажног пиштоља

Срна
Полицајци убили глумицу због лажног пиштоља

Бившу звијезду серије “Ургентни центар”, глумицу Ванесу Маркез, у четвртак је упуцала калифорнијска полиција након што је у њен дом позвана помоћ јер је Маркез, која је боловала од поремећаја у исхрани, наводно имала нападе. Помоћ је позвала газдарица њеног стана.

На адресу 49-годишње глумице стигла су три полицијска службеника и радница задужена за ментално здравље пацијената. Наводно су провели 90 минута покушавајући да јој пруже помоћ, при чему је Маркез била “изразито некооперативна”, како су изјавили из полиције.


Око 14 сати глумица је, према тврдњама полиције, извукла нешто што је изгледало као пиштољ због чега су полицајци отворили ватру на њу. Погођена је у труп, па пребачена у болницу гдје је преминула од посљедица рањавања, преноси Метро.

Полицајци су након пуцњаве утврдили да предмет који је глумица извукла није био прави пиштољ, него само реплика. Тренутно је у току истрага о пуцњави и полицајцу који је пуцао у Маркез.

Полиција је изјавила да су у прошлости више пута интервенисали код глумице.

Ванеса Маркез је у “Ургентном центру” глумила медицинску сестру Венди Голдмен, а прошле године је путем Твитера оптужила Џорџа Клунија за пропаст њене каријере.

“Клуни је помогао да доспијем на црну листу након што сам проговорила о злостављану у серији “Ургентни центар”. Рекли су ми: Свака жена која не пристаје да учествује у тој игри остане без каријере”, написала је тада Маркез.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана