Пам открила најодвратније ствари које јој је Вилијамс радио

Агенција
Пам открила најодвратније ствари које јој је Вилијамс радио

Биографија покојног Робина Вилијамса, која ће бити објављена у мају ове године, баца ново свјетло на многима омиљеног глумца.

Књига коју је написао новинар "Њујорк тајмса" Дејвид Икоф укључује сјећања на глумца која је подијелила његова некадашња сарадница, глумица Пам Дабер.

Њих двоје су заједно глумили у хумористичкој серији "Морк и Минди", гдје је Вилијамс глумио ванземаљца.

У књизи се данас 66-годишња Пам присјећа како ју је на сету хватао и показивао јој гениталије.

- Радио је најодвратније ствари, али се никад нисам увриједила. Показивао ми се, трљао се о мене, хватао ме и пљескао. Мислим да је то направило много људи, али било је веома забавно - испричала је она.

Чини се да ју је такво понашање прије насмијавало него вријеђало, а њихов однос описала је као однос брата и сестре.

- Имао је у себи неку магију. Погледао би вас заиграно, попут псића, а онда би вас зграбио за груди и побјегао. Некако му је то пролазило. Напосљетку, то су биле седамдесете - испричала је она.

Продуцент серије Хауард Сторм тврди да ју је Вилијамс хватао кад би му било досадно, те да у томе није било ничег ласцивног.

- Усред пробе би је примио за гузу или груди, а онда бисмо једноставно наставили даље. Ништа ту није било ласцивно, он је једноставно мислио да је то смијешно. Он би се могао извући и с убиством - рекао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана