Ово су највећи заводници бивше Југославије

index.hr
Ово су највећи заводници бивше Југославије

За овим мушкарцима лудиле су жене из бивше Југославије.

 Због њих су куповале плоче, хрлиле у биоскопе и лијепиле постере по зидовима. Неке од њих су обожаватељке дословно прогониле и падале у несвијест. Ево који су фрајери били најпривлачнији у то вријеме.

Здравко Чолић

Осамдесетих година згодни Сарајлија је жарио и палио поп сценом. Мало која жена није пала на његов шарм, привлачан изглед и романтичне стихове, а иако му је данас 67 година и даље има вјерне обожаватељке које вриште на његовим концертима.

Чола се на то превише не обазире јер је срећно ожењен Александром Чолић већ 16 година. Његов љубавни живот прије брака био је прилично буран. Жене су му се дословно бацале под ноге и проваљивале у хотелске собе, а његова прва љубав била је глумица Јасна Орнела Бери.

Горан Бреговић

Бреговић је својевремено имао праву војску обожаватељки које су падале на његов рокерски имиџ, а допадао се и неким познатим дамама.

Марина Перазић је током боравка у Фарми провукла да су њих двоје имали секс на једну ноћ, али никад то није отворено потврдила.

Иако је са супругом Џенаном у браку преко 25 година, у регионалним медијима неријетко су се појављивале приче о његовим наводним аферама с другим женама, од које је пуно пажње привукла прича да је водитељка Маја Соколовић толико полудјела за њим да га је пратила чак до Норвешке.

Момчило Бајагић Бајага

Романтични Бајага одувијек је био миљеник женског дијела публике са својим дубоким гласом и нежним стиховима.

Бајага је ипак вјеран својој дугогодишњој љубави Емилији с којом је у браку још од 1989. године, а њој је посветио и све своје пјесме.

Његова супруга ријетко се појављује у јавности, а Бајага је једном приликом открио да јој у почетку није било лако да се носи са његовом популарношћу.

"Веза као веза никада није била у искушењу, али Еми свакако није било лако. Кад си јавна личност, свакакве ствари о теби се појављују у медијима. Ема је то стварно добро поднијела, нарочито тих првих година нашег забављања, које су биле најлуђе. Ми нисмо могли да идемо на љетовање негдје гдје иду сви. Мени је најглупља фора била да говорим како немам дјевојку да би ме цурице јуриле. Људи те воле због музике. Да нисам правио добре пјесме, не би ме ни вољели", рекао је Бајага у једном интервјуу за Новости.

Бата Живојиновић

Заводничком погледу Бате Живојиновића многе су Југославенке тешко одолијевале, па је тако пунио биоскопе са сваким својим филмом. Иако је могао да бира с којим ће женама бити, Бата је 60 година провео са својом супругом Лулом с којим је остао до смрти.

Владо Калембер

За вријеме највеће славе Сребрних крила због Владе Калембера су жене дословно падале у несвијест, па је на његовим концертима Хитна помоћ имала пуне руке посла. Неријетко би у једном граду морали да одрже по два или три концерта због великог интересовања, а у једном интервјуу Владо је признао да је морао дословно да бјежи од обожаватељки једном приликом. Он је љубав пронашао с виолончелисткињом Аном Руцнер с којом је у браку био осам година, а након развода су остали веома блиски и често наглашавају колико воле и поштују један другог.

Драган Николић

Згодни глумац је већ у свом првом филму запео за око бројним обожаватељкама, али их је све разочарао кад се лудо заљубио у колегицу Милену Дравић. Упознали су се на снимању филма "Како су се волеле две будале", вјенчали се у паузама између снимања, а заједно су остали све до његове смрти.

Франо Ласић

Колика је популарност Фране Ласића била можда најбоље илуструје чињеница да се глумац женио чак четири пута. Његов други брак с Београђанком Љиљаном трајао је само 21 дан, а тренутно је ожењен 30 година млађом дизајнерком Миленом Матић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана