Ovako izgleda najskuplji grudnjak na svijetu

Agencije
Ovako izgleda najskuplji grudnjak na svijetu

Svake godine se održava jedan od najvećih modnih događaja u svijetu – spektakularna revija brenda “Viktorija sikret” na kojoj će biti prikazan najskuplji grudnjak čija cijena iznosi “tričavih” milion dolara.

Najpoznatiji brend donjeg veša “Viktorija sikret” u decembru mjesecu u Njujorku će predstaviti najnoviju kolekciju. Pored mnoštva ručno rađenih kreacija od najskupocijenijih materijala, poput svile i čipke, na reviji će biti prikazan i poseban grudnjak koji nosi naziv “fantasy bra”.


Ovaj brushalter svake godine dobija svoj redizajn, uvek je osvježen nekim detaljem, ali neke stvari se nikada ne mijenjaju: on je svjetlucav, veoma skup i samo jedna srećnica će dobiti priliku da ga prošeta.

Ove godine će ga predstaviti prelijepa manekenka Elsa Hosk koja je postala Viktorijin anđeo 2015. godine.

Atraktivna plavuša će za samo mjesec dana na pisti nositi fantasy grudnjak koji je optočen sa više od 2.000 dijamanata i ima više od 70 karata, a važno je naglasiti da je izrada ovog asesoara trajala više od 900 sati.

Kako pišu svjetski modni magazini, “Viktorija sikret” planira i da na tržište izbaci jefitniju verziju ovog grudnjaka, koji takođe posjeduje Svarovski kristale.

Inače prije Else Holsk fantasy brushalter su nosile ljepotice poput Adriane Lime, Alesandre Ambrosio, Lais Ribeiro, Lili Aldridž

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana