Отац је искористио њено име за рекламу, сад се суочава са тужбом

Агенције
Отац је искористио њено име за рекламу, сад се суочава са тужбом

Пјевачица Ријана тужила је свог оца Роналда Фентија, оптуживши га да је користио име њеног бренда како би унапредио свој бизнис.

Она тврди да су њен отац и његова два бизнис партнера начинили превару тако што су њихову фирму лажно рекламирали говорећи да она има везе с њиховом фирмом "Fenty Entertainment ".

Музичка звијезда са Барбадоса затражила је од суда да забрани ту фирму као и коришћење имена њеног бренда Фентy, јер је то име у њеном власништву.

Рријана је иначе у лошим односима с оцем који је фирму основао у Калифорнији 2017. године са пословним партнером Мосесом Перкинсом. у тужби се наводи да ријана није имала никаве везе са том фирмом, али да су они искористили њено име зарад боље рекламе.

На сајту "Фентy Ентертаинмент" прошле године је наведена сарадња са Ријаном, иако она уопште није учествовала у бизнису.

"Фентy Ентертаинмент" је такође преговарао за 15 Ријаниних наступа у Латинској Америци вредних 15 милиона долара без њеног одобрења, што је наведено у поменутој тужби, преноси Даилy Тимес.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана