Опљачкани Шакира и Пике

Агенције
Опљачкани Шакира и Пике

Мегапопуларни пар колумбијска пјевачица Шакира и њен животни партнер, шпански фудбалер Герард Пике, постали су жртве лопова који су провалили у њихов дом у Барселони.

Пљачкаши су у сриједу,  у раним јутарњим часовима, упали у дом Шакире и Герарда у богаташком насељу Есплугес де Љобрегат и украли вриједне ствари, укључујући сатове и накит.

Пар није био у кући. Играч се придружио шпанској репрезентацији прије Свјетског првенства у Русији и кренуо на припреме у Њемачку.

Свједоци су за шпански лист “Ел Мундо” рекли да су лопови ушли кроз прозор док су Пикеови родитељи спавали. Тек су ујутро открили да већине драгоцјености нема и позвали каталонску полицију.

Није познато јесу ли у вријеме пљачке у кући била њихова дјеца, петогодишњи Милан и трогодишњи Саша, али, на срећу, нико није повријеђен.

С обзиром на то колико зарађује, породица Пике ово не би требало да материјално осјети, али то на њих може да остави психолошке посљедице, поготово док се фудбалер припрема за Свјетско првенство.

Иако се играч Барселоне припрема за Мундијал, он је у уторак био на Шакирином концерту у Келну. 

Шакира је 2. јуна започела свјетску турнеју “Ел Дорада” у Хамбургу након годину паузе јер је патила због проблема са гласницама. Пјевачица је строго мировала, а код куће ју је сваки дан посјећивала медицинска сестра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана