Огњен Врањеш се дописивао и са Даром Бубамаром

Агенције
Огњен Врањеш се дописивао и са Даром Бубамаром

Прије скоро годину дана, фудбалер Огњен Врањеш почео је да шаље Дари приватне поруке на “Инстаграму”, али никада није добио одговор, рекао је добро обавијештен извор близак пјевачици.

- Прво га је игнорисала, јер није ни знала ко је он, а онда када је почео константно да пише и буде напоран, морала је да одреагује. Пошто није хтела да му било шта одговара и даје му било каквог повода да јој и даље пише, одлучила се на драстичну меру и блокирала га је - испричао је извор.

Када је Дара стала у одбрану Јелене Карлеуше, Огњен је запријетио пјевачици да ће објавити и њихове експлицитне фотографије.

- Она је Јелени веома блиска другарица и када се догодио овај скандал, Дара је без размишљања стала на њену страну и пружила јој безрезервну подршку. Зато је Врањеш полудео и покушао да напакости Дари, јер се она држи са Карлеушом и у овим тешким тренуцима је уз њу. Певачица није уопште томе придавала значај јер зна да нема чиме да је уцењује и да само измишља, јер контакт с њим никада није имала - рекао је  извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана