Од путописа направила бизнис, утицајнија од “Вога”, а срећу нашла уз репера

Агенције
Од путописа направила бизнис, утицајнија од “Вога”, а срећу нашла уз репера

Италијанка Кјара Ферањи протеклог викенда удала се у градићу Ното на Сицилији за репера Федеза. Осим породице и многобројних званица, вјенчању је присуствовао и њихов шестомјесечни син Лео. Ова млада жена од студенткиње Међународног права до утицајне модне блогерке прешла је незамислив пут, а данас је Форбес сврсато међу 30 најбогатијих жена у бизнису до 30 година.

Кјара је плијенила на вјенчању, а модна лекција коју је одржала још дуго ће се препричавати.


Она је била у вјенчаници коју је само за њу дизајнирала креативна директорка луксузне италијанске модне куће “Диор” Мариа Грациа Чиури.

Горњи дио хаљине израђен је потпуно од чипке и има високи оковратник и тричетврт рукаве, а доњи дио је од слојева тила и краси га дугачки шлеп.

Британски “Стандард” пише да је вјенчање било изузетно екстравагантно, да су младенце дочекали људи на улицама који су их поздрављали, па су чак направили паралелу са вјенчањем принца Харија и Меган Маркл.

Кјара и даље није завршила студије на Боконију, али је зато од хобија направила бизнис који јој годишње доноси осам милиона евра прихода.

За њу кажу да је утицајнија и од “Вога”, чију је насловницу красила, и то је био први пут да је нека модна блогерка била на насловници модне библије.

Сарађивала је са Диором, Луј Витоном, Макс Маром, Шанелом, Гучијем и осталим престижним брендовима...а највише воли да купује крпице које имају причу.

Каже да је тајна њеног успјеха што је одувијек била своја, а модни узор јој је Мирослава Дума.

Феномен Кјаре Ферањи истраживали су и студенти на Харварду, а уврштена је и на Форбсову листу 30 најбогатијих људи млађих од 30 година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана