О овим љубавним скандалима Холивуда се и данас прича

Агенције
О овим љубавним скандалима Холивуда се и данас прича

Одувијек је постојало велико интересовање јавности за љубавне везе и бракове славних особа, поготово ако је тај однос обиљежио неки скандал.

 Ово су љубавне приче које су шокирале, а о њима се и данас прича.

Напад Крис Брауна на Ријану

Многи су били сигурни да ће Крис Браун и Ријана бити нови супер музички пар попут Џеј Зија и Бијонсе. Међутим, њихова веза постала је главна вијест 2009. године након што је Крис претукао Ријану. Његова каријера је након тога кренула силазном путањом и заувијек је уништио свој имиџ “доброг дечка”. Након тога је пар раскинуо, али о њиховим “пријатељским” односима медији пишу и дан данас. Пјевачица је, након свега, једном приликом изјавила да ће се њих двоје увијек вољети. Недавно су опет виђени заједно и наводно су у добрим односима.

Раскид Џастина Тимберлејка и Бритни Спирс

Џастин Тимберлејк и Бритни Спирс били су савршен славни поп пар. Она је била велика звијезда која је своју невиност чувала за брак, а он је био члан једног од најпопуларнијих дјечачких бендова на свијету. У вези су били од 1999. до 2002. године. А онда су кренуле гласине о превари. Писало се и да је Бритни наводно преварила Џастина с кореографом. То је био крај њихове љубави, а прашина у медијима након њиховог раскида дуго се није слегнула.

Развод након само 72 дана

Обично пар барем неколико година проведе у браку након изговарања судбоносног “да”, али то није био случај с Ким Кардашијан. Након што је Ким зарадила милионе вјенчањем за кошаркаша Криса Хамфриза, јавност је била згрожена кад су њих двоје одлучили да се разведу након само 72 дана брака. Јавност је ријалити звијезду оптужила да су се вјенчали само због новца и пажње и да су исмијали појам брачне заједнице.

Добра дјевојка украла туђег супруга

Алиша Киз је стекла углед као талентована пјевачица и њени обожаваоци су били шокирани кад је у јавност изашло да је “украла” мужа другој жени. Алиша и Свиз Биц тврдили су да је његов брак био готов и прије тога, али остављена супруга је тврдила другачије.

 

Развод Бреда Пита и Џенифер Анистон због Анђелине Џоли

Џенифер Анистон и Бред Пит вјенчали су се 2000. године, а славни пар се развео пет година касније након што је Бред упознао Анџелину Жоли на снимању филма “Господин и госпођа Смит” 2005. године. Иако је Анистон кренула даље са својим животом и каријером, бројни магазини још увијек зарађују новац повезујући Џенифер с њеним бившим и Анђелином.

Веза Вудија Алена и Сун-Ји

Током везе Мие Фароу и редитеља Вудија Алена, он се понашао као да је отац њеној дјеци. Пар је раскинуо везу 1992. године након што је Миа нашла доказе да је њен партнер имао везу с њеном усвојеном ћерком Сун-Ји. Овај скандал је шокирао јавност, а о њему током година није престало да се пише, јер с времена на вријеме у јавност процуре неки нови детаљи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана