О њеној љубави с голманом из Фоче прича цијели свијет!

Alo.rs
О њеној љубави с голманом из Фоче прича цијели свијет!

Сираба Дембеле која је удата за српског голмана Игора Павловића данас против Русије игра у финалу ЕП и има шансу да покори Стари континент.

Доведи Србина и бићеш првак. Сираба Дембеле (32) очигледно зна за ту нама омиљену изреку, па је довела Србина у свој живот. Зато јој је надомак руку европска круна, досад неосвојена.

Славна француска рукометашица од љетос је госпођа Павловић, послије удаје за Игора, бившег фудбалског голмана рођеног у Фочи прије 36 година. Сираба је с репрезентацијом свјетска шампионка из 2017. (уз два сребра, 2009. и 2011), актуелна је и олимпијска вицешампионка (2016), има и бронзу с ЕП (2016), али никад није покорила Европу. Та прилика пружа јој се ове недјеље у Паризу (17.30), гдје ће као капитен повести саиграчице у финалну битку против Рускиња, пише Ало.рс.

 Сираба Дембеле Павловић је била стријелац на сваком мечу текућег ЕП у Француској (укупно 16 голова), осим против - Србије. Четири пута је упутила шут према голу Марије Чолић (или Марине Пантић) и сваки пут је промашила. Случајно? Тешко, ипак је она српска снајка.

Игор Павловић, некадашњи голман пљеваљског Рудара и неколико македонских тимова, и Сираба Дембеле упознали су се у Скопљу. Он је бранио мрежу Вардара, а она јуришала по лијевом крилу истоименог рукометног клуба.

 Павловић је навијач Црвене звезде и Новака Ђоковића, кога је и уживо бодрио на Ролан Гаросу. Неријетко је и на стадиону „Велодром” у Марсељу, удаљеном од Тулона 80 километара. Игор је већ доводио изабраницу свог срца у Србију (Београд, Нови Сад), водио ју је и на сњежни Дурмитор, љетовали су у Будви, на Светом Стефану, о чему свједоче фотографије на друштвеним мрежама.

 Четворогодишњу љубав љетос су крунисали браком у Дреу, њеном родном граду у Француској. Живе на Азурној обали, у Тулону, за који сада игра ова изузетна рукометашица (805 голова за државни тим), овјенчана и бројним клупским трофејима, као и националним орденом за заслуге, који је добила 2016. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана