Ноле прославио рођендан са малишанима

Срна
Ноле прославио рођендан са малишанима

Најбољи српски тенисер свих времена, Новак Ђоковић, прославио је јуче 31. рођендан, а одлучио је да своју пажњу тај дан посвети најмлађима.

Он је с јавношћу подијелио посебне емоције које су га обузеле поводом рођенданског славља.

- Стигао је тај велики 31. рођендан!!! Стварно је невјероватно колико вријеме брзо лети и сваког дана све више схватам колико сам срећан у животу што сам окружен људима које волим и што имам привилегију да се бавим овим дивним спортом. Знам врло добро и како је одрастати у тешким и неизвјесним временима, и како сасвим мало може да значи баш много! И зато сам одлучио да овај рођендан посветим нечему до чега ми је јако стало - дјеци за коју ради Фондација “Новак Ђоковић” - поручио је тенисер и позвао све да му се придруже у овој хуманој мисији.

И док су на његовом профилу пљуштале рођенданске честитке, Ноле је позвао јавност да му се придружи у његовој хуманој мисији.

- Придружи ми се! Твоје учешће ће имати велики утицај на животе наше деце, било да донираш пет или 500 долара. Ако достигнемо наш рођендански циљ, више од 400 деце имаће покривен месец у вртићу, а то је супер почетак! Хвала ти на подршци! Хајде да сви омогућимо нашој деци бољу будућност - поручио је Ноле.

Иако у посљедње вријеме не задовољава апетите тениске публике, која од Ђоковића очекује врхунски спектакл и да стално побјеђује, нема сумње да је већ одавно великим словима исписао историју бијелог спорта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана