Нилсен: Нико не би смио да осуђује

Глас Српске
Нилсен: Нико не би смио да осуђује

Славна глумица Бригит Нилсен шокирала је свијет када је с 54 године родила кћерку Фриду. Дјевојчица данас има већ седам мјесеци, а она тврди да се осјећа боље него икад.

- Трудноћа ми није била компликована. Ипак, мислила сам да се у овим годинама нећу вратити на старо, али само двије и по недјеље након порођаја била сам она стара - казала је Нилсенова.

Трудноћа и опоравак након порођаја су прошли лакше него што се надала, али једна ствар ипак није била толико једноставна. Наиме, глумица и њен 40-годишњи супруг Матија Деси су 11 година покушавали да добију дијете медицински потпомогнутом оплодњом.

- То захтијева пуно времена и није за свакога. Скупо је и тешко је за везу јер се нижу разочарање за разочарањем - рекла је Нилсенова.

Кћерку Фриду родила је крајем јуна прошле године, а од тада се осјећа захвално и благословено иако је наишла на бројне критике због тога што је одлучила да постане мајка након педесете године.

- Много људи је срећно због вас, али увијек постоје они који ће питати “како се усуђујеш, могла би већ да будеш бака или умреш прије него што она одрасте”. Нико не би смио да осуђује. Све зависи од тога шта можете да пружите дјетету - додала је Нилсенова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана