Нестала Сораја Вучелић?

cdm.me
Нестала Сораја Вучелић?

ПР тим српске старлете Сораје Вучелић пријавио је њен нестанак данас на друштвеним мрежама. Како је истакао Љубан Ковачевић, који је на челу њеног ПР тима, Вучелићка је задњи пут виђена у Будви и то 3. јуна.

ЦдМ незванично сазнаје да Управи полиције није пријављен Вучелићкин нестанак, док је Ковачевић истакао да је нестанак Вучелићке пријављен Министарству унутрашњих послова Црне Горе и да се чека на званични исход истраге, уколико је информација тачна.

Њен нестанак је услиједио након што је старлета 2. јуна протјерана је из Србије и проглашена безбједносно ризичном особом.

Сораја је након тога депортована за Црну Гору, с обзиром на то да је црногорски држављанин.

“Молим све колеге новинаре да се уздрже од морбидних порука са Вибера који припада Сораји Вучелић и да не објављују информације које стижу са њеног броја, јер није познат идентитет особе која шаље такве поруке. У прилог овоме, обавијестио сам и премијерку Србије Ану Брнабић са молбом да ми прибави било какав податак од МУП-а Србије који би био значајан за проналазак Сораје Вучелић. Чека се на њен одговор и одговор МУП-а због чега је Сораја стављена на црну листу као високоризична за безбједност Србије и њених грађана. Молим све људе у колико имају било какав податак о Сораји као и локацији где је задњи пут виђена да се јаве на овај профил у инбоџ са свим информацијама”, написао је Ковачевић на друштвеним мрежама.

Вучелићка је, наводно, протјерана из Србије јер је проглашена безбједносно ризичном особом, с обзиром да је имала контакте са сумњивим особама из Црне Горе.

Такође, медији су писали да Вучелићкиној колегиници и пријатељици Тамари Ђурић, пријети забрана уласка на територију Црне Горе због повезаности са криминалним миљеом у овој земљи.

Црногорске службе безбједности сумњају да је Ђурићева у блиском контакту са једним одбјеглим вођом „шкаљарског клана”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана