Навијали смо за њих у серији: У приватном животу спремају се да постану родитељи

Агенције
Навијали смо за њих у серији: У приватном животу спремају се да постану родитељи

Као херој Џон Снежни у серији “Игра престола”, енглески глумац Кит Харингтон суочио се с бијелим шетачима, заљубио, па чак и вратио из мртвих, а у стварном животу каже да је спреман да постане отац.

“Најважнији посао који сам икада имао у животу ће се ускоро завршити. Мислим, не баш најважнији. Надам се да ћу постати отац”, рекао је Харингтон у интервјуу за “Ин стајл” и додаје да је спреман за тај корак у животу. Харингтон је ожењен глумицом Роуз Лесли, коју је упознао на снимању серије. Подсјећамо, она се у “Игри престола” нашла у улози Игрит у другој сезони. Њихова веза у серији није имала срећан крај, али њихова љубавна веза у стварном животу до сада функционише одлично.

“Вјероватно најгора ствар у свему томе што сам се заљубио у Роуз и оженио њом, јесте што ће бити веома тешко да поново радимо заједно. Радити с њом био је један од најбољих тренутака мог живота и каријере. Не знам да ли ћемо икада више то радити јер смо сада у браку и веома је тешко то поред супруге”, казао је Харингтон.

Подсјећамо, прије два дана дана премијерно је приказана дуго очекивана прва епизода финалне сезоне “Игре престола” у којој је Харингтон једна од главних звијезда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана