Након прекида седмогодишње везе коначно пронашла срећу са згодним тенисером

Агенције
Након прекида седмогодишње везе коначно пронашла срећу са згодним тенисером

Пјевачица Никол Шерзингер (40) чини се да до сада није имала среће у љубави.

Некадашња пјевачица бенда Пусикетдолс била је седам година у вези са возачем формуле I Луисом Хамилтоном. Пар је раскидао и мирио се, да би се 2015. године дефинитивно растали.


Када су се растали, Хамилтон је признао да је био сломљен јер њихова веза није успjела.

“Страшно сам повређен што нисмо успjели. Била је ово најтежа одлука коју смо донијели, али смо одлучили заједно”, рекао је тада Хамилтон.

Пјевачица није дјеловала тако повређена када су окончали везу:

“Понекад људи остају у вези само зато што су задовољни и зато што им је пријатно јер не желе да буду сами. Ово је ново поглавље мог живота у ком проживљавам велике промјене”, покушала је да објасни тада Никол.

2016. године пјевачица почиње везу са бугарским тенисером Григором Димитровим с којим је и данас у вези.

Када су се појавиле њихове заједничке фотографије био је то прави бум. Бивши дечко Марије Шарапове љуби једну од најпожељнијих жена на планети.

Ни то што је он од ње млађи 13 година није сметало заљубљеном пару.

“Заједно смо већ неко вријеме и могу рећу да живим за моменат и да сам јако срећна. За сваку дјевојку је прелијепо када је у вези с добрим мушкарцем. Поштујте оне фине. Он је толико сладак”, рекла је Никол тада.

Иако због обавеза некада тешко организују заједничко вријеме пјевачица каже да је добро што обоје имају изграђене каријере.

“Он има своју каријеру и јако је заузет, али често долази да ме види. Обоје путујемо много, али волимо када се састанемо и проведемо вријеме заједно. Добро је јер смо обоје усредсређени на каријере и што увијек можемо да се фокусирамо само на себе и своје вријеме”, каже она.

Шерзингерова и Димитров су љетњи одмор провели заједно у Сен Тропеу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана