Методи Христов у суботу у Бањалуци

Глас Српске
Методи Христов у суботу у Бањалуци

Прва овогодишња “Елемент” забава заказана је за суботу, када ће у хали “Бањалучког велесајма” наступити Методи Христов, Синиша Тамамовић, Схајп и Роберт С.

“Елемент” је низ музичких догађаја, вођен идејом да окупља све љубитеље жанровски различите електронске музике током цијеле године. “Елемент” је настао из љубави према електронској музици, жеље да ноћи проводимо плешући и потребе да обогатимо културну и туристичку понуду Бањалуке.

Двије од три журке биће одржане у хали “Бањалучког велесајма”, док је један датум резервисан за велики “Опен Аир партџ”, чија ће локација бити накнадно објављена.

Методи Христов долази из Бугарске и не треба неку посебну најаву будући да се ради о свјетски познатој звијезди. Својим јединственим стилом, који варира од мрачније стране тех-хаус звука па све до сирових хаус битова, придобио је за кратко вријеме фанове електронске музике. Познат је по томе што воли да експериментише и комбинује различите музичке стилове. Као продуцент, својим издањима привукао је пажњу звијезда као што су Марко Карола, Ричи Хоутин, Мендо, Андре Кром, Марк Најт, Џеј Лумен, Пан-Пот и многи други.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана