Меланија се разводи од Трампа чим му истекне мандат

Агенције
Меланија се разводи од Трампа чим му истекне мандат

Нова књига бивше Трампове сараднице из Бијеле куће открива да Меланија својим модним стилом кажњава свог супруга и њему шаље скривене поруке.

Прва дама Америке и њени контроверзни модни избори заправо су порука њеном супругу и њима жели да га изнервира, тврди Омароса Њуман Менаголт, бивша сарадница Доналда Трампа у својој новој књизи.


Својим избором одјеће она заправо кажњава Трампа, пише она.

Док је Меланијина портпаролка демантовала да Трампова супруга својом одјећом шаље скривене поруке, чини се да то ипак није тако.

Посљедњи пут она је запањила јавност у мају, када је отпутовала у Тексас у посету камповима у којима су била смјештена дјеца миграната које су одвојили од родитеља.

Меланија је за то путовање обукла Зарину јакну која кошта 39 долара, а кад је фотографима окупљеним на аеродрому окренула леђа при уласку у авион, видјела се и порука која је писала на полеђини: “I Really don't care, do U”, односно „Мене је баш брига, а вас?”

Омарса Менаголт тврди да је Меланија одабрала баш ту јакну јер је то био њен посљедњи акт побуне против њеног супруга како би га повредила.

“Ја мислим да је Меланија тог дана била присиљена да иде на то путовање да би почистила неред који је за собом оставио Трамп и његова безосјећајна администрација. Носила је ту јакну како би скренула пажњу на његову контроверзну одлуку, као и на неосхетљивост администрације”, сматра бивша Трампова сарадница.

Меланија је, како истиче Омароса Менаголт, обукла ову јакну не зато што не саосхећа са том децом, већ да покаже колико су одлуке њеног супруга биле глупе.

“Обукла је ту јакну и зато да би минирала то путовање на које је морала да иде како би уљепшала Трампову слику у јавности, па је зато лансирала поруку онима који су је послали на пут, да им више никад не падне на памет да од ње траже тако нешто”, каже она.

Омароса Менаголт тврди да Меланија намјерно његује побуњенички модни стил којим намјерно провоцира откако је Трамп ушао у предсједничку кампању и постао предсједник.

“Меланија је студирала моду и високо је освешћена кад је ријеч о одјећи. Јако добро зна да ће њена одјећа да се коментарише и детаљно проучава кад год се појави у јавности”, истиче бивша Трампова сарадница, а преноси Дејли мејл.

“Зашто је обукла Гучијеву 'pussy bow' ружичасту блузу након скандала 'Access Hollywood', кад је пуштен снимак емисије у којој је Трамп рекао да кад си звијезда, жене ће ти све допустити, чак и да их ухватиш за п**ку”, пише Менаголт у својој књизи, доказујући да Меланија тачно зна шта ради и какве поруке шаље супругу.

“Да ли је случајно обукла бијело одијело какво је носила Хилари Клинтон, баш на дан Трамповог годишњег обраћања Конгресу? Њене модне поруке нису баш увијек јасне, али сигурно нису случајне”, каже ауторка књиге. Она закључује да су побуне прве даме путем модног стила имале једну једину сврху – кажњавање супруга.

Омароса Њуман Менаголт, која је у децембру прошле године напустила Бијелу кућу, у својој књизи открива експлозивне појединости из времена кад је радила као Трампова помоћница и директорка комуникација у Одсјеку за односе са јавношћу.

У својој књизи она смјело тврди и да Меланија Трамп једва чека да се заврши мандат њеног супруга како би могла да се разведе од њега.

“По мом мишљењу, Меланија броји сваки минут до краја његовог мандата јер жели да се разведе”, пише Менаголтова, али она није једина која тврди слично.

Развод Трампа и Меланије такође је тема књиге Мајкла Волфа, који тврди да брачни пар више не дијели ни спаваћу собу.

Меланијина портпаролка Стефани Гришам поручила је да је прва дама разочарана тим тврдњама.

“Госпођа Трамп ретко је, ако је уопште икада ступила у контакт с Омаросом. Разочаравајуће је што се свети на такав себичан начин, нарочито након свих могућности које јој је дао предсједник”, изјавила је Стефани Гришам за Њузвик, који је објавио дио књиге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана