Меган и Хари направили профил на “Инстаграму”

Глас Српске
Меган и Хари направили профил на “Инстаграму”

Краљевски пар Меган и Хари, војвода и војвоткиња од Сасекса, отворили су профил на “Инстаграму” и већ имају више од два милиона пратилаца.

Међу првим фотографијама које су објавили је и неколико с прошлогодишње турнеје, када су посјетили Мароко, Нови Зеланд, Аустралију, Фиџи, али и црно-бијела фотографија коју остали службени профили краљевске породице никада нису објавили.

Меган Маркл (37) не може без старог начина живота, чак ни годину након што је постала војвоткиња од Сасекса, а фанови су у шоку, те Меган наилази на свакакве коментаре на рачун својих фотографија, али и трудноће.

- Умјесто да се припремаш за пород, ти си активна на друштвеним мрежама. Па то је пресмијешно, али нека и ви сте људи - наведено је у појединим коментарима.

Почетком марта британска краљевска породица објавила је правила понашања за посјетиоце службених профила њених чланова на друштвеним мрежама, уз упозорење да ће блокирати све оне који ондје буду остављали увредљиве коментаре.

Како преноси Би-Би-Си, објаве на профилима Кларенс Хауса, Кенсингтонске и Бакингемске палате биће скривене, избрисане или чак пријављене полицији, уколико буду увредљиве на било који начин.

Одлука је услиједила након информација по којима се техничко особље британског двора бори с порастом злоупотребе садржаја о Кејт Мидлтон и Меган Маркл.

- Добродошли на наш службени “Инстаграм”. Радујемо се што ћемо дијелити рад који нас покреће, ствари које подржавамо, важне најаве, те имати прилику да укажемо на бројна кључна питања. Хвала вам на подршци - написали су у својој првој објави.

Меган је своје раније профиле на друштвеним мрежама деактивирала прошле године прије удаје за принца Харија.

У децембру 2017. године, недуго након вјеридбе имала је 1,9 милиона пратилаца на “Инстаграму” и више од 350.000 на “Твитеру”, а њена “Фејсбук” страница имала је 800.000 лајкова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана