Мараја продала вјеренички прстен за два милиона долара

Агенције
Мараја продала вјеренички прстен за два милиона долара

Пјевачица Мараја Кери (47) недавно је продала вјеренички прстен с 35-каратним дијамантом који је прије двије године добила на поклон од бившег момка, аустралијског милијардера Џајмса Пакера.

Дијамантски прстен, који је према процјенама вриједио 10 милиона долара, славна пјевачица је продала за нешто више од два милиона.

- Мараја је чврсто одлучила да крене напријед и да се ријеши “емотивног” и “материјалног” терета, укључујући и тај дијамантски прстен - рекао је извор близак пјевачици.

Овај славни пар своју љубавну везу окончао је почетком 2016. године, али се пјевачица тешко одвајала од Пакерових поклона. У јавности је често носила скупоцјену огрлицу коју је добила од њега на поклон, а која вриједи пола милиона долара.

Џејмс је недавно изјавио да је вјеридба са Марајом била његова “највећа животна грешка”, а тражио је и да му врати скупоцјени накит, због чега је унајмио адвокате.

Мараја и Пакер су наводно били у срећној вези све док она није почела да снима ријалити емисију “Марајин свијет”. Милијардер је тада пјевачицу критиковао да се превише експонира, а раскинули су након што га је преварила.

Мараја је бившег вјереника назвала “лажљивим опортунистом” и тражила да јој исплати 50 милиона долара одштете, договорених предбрачним уговором. Пакер јој то није хтио исплатити, јер се пар није ни вјенчао, па уговор на који се она позивала никад није ни ступио на снагу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана