Манекенку баш брига за раскид

Агенције
Манекенку баш брига за раскид

Послије писања медија о наводном разлазу глумца Бредлија Купера и супер - модела Ирине Шајк, позната манекенка је виђена у једном козметичком салону.

Изгледа да није жељела да јој раскид четворогодишње везе поквари расположење, па је ријешила да се посвети себи и својој љепоти.

Иако се ових дана манекенка нашла у жижи јавности због љубавне приче која очигледно нема лијеп крај, Ирина као да не мари за то.

Наиме, она је усликана како ужива у једном од третмана салона за уљепшавање, и то видно насмијана и весела, сакривена иза тамних наочара и са телефоном у руци.

И док се Ирина опуштала у салону, Бредли је виђен у друштву мушког пријатеља, али видно лошијег расположења од бивше дјевојке.

Подсјетимо, однос између глумца и манекенке је посљедњих мјесеци био јако лош, па је пар одлучио да стави тачку на заједнички живот, и то највише због двогодишње ћерке.

Убрзо након вијести да Бредли и Ирина нису више заједно, медије и друштвене мреже преплавиле су информације како ће се глумац најзад наћи у загрљају пјевачице Лејди Гаге, са којом игра у филму “Звијезда је рођена”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана