Лидија Вукићевић се удаје

Лидија Вукићевић се удаје 09.10.2018 17:31 | Агенције

Годинама је бјежала од брака, па је у 56. години одлучила да стане на луди камен са, за сада непознатим, бизнисменом.

Лидија Вукићевић је потврдила да ће ускоро други пут изговорити судбоносно “да”.

Будући да не воли да прича о приватном животу и на тај начин се експонира, вјенчање ће бити одржано у тајности.

- Тачно је да ће бити венчања, али не могу о томе сад да говорим, још није време за то. Веома сам срећна и након свих ових година, у којима сам била прошена неколико пута, решила сам да спустим гард и удам се - признала је Вукићевићева.

Иако идентитет будућег супруга чува у тајности, познато је да он живи у иностранству и да је доброг имовинског статуса.

Лидија је раније открила да је партнера упознала на путовању.

- На путовање сам отишла великим авионом, а вратила се малим, приватним, са новим дечком. Проводим садржајно време са њим, а волим и чекања и романтику. Не прија ми да будем стално са вољеном особом, нисам од оних жена којима мушкарац треба да буде на располагању 24 часа. То ме гуши, нисам тип за брак. Верујем да се у таквој вези губе страсти и емоције. Одговара ми да будемо одвојени, али кад смо заједно, онда смо непрестано заједно и много ми је лепо - казала је она.

Прије садашњег партнера глумица је била у вези с италијанским сликаром, кога је такође упознала на путовању. Иза себе има један брак. Од бившег фудбалера Митра Мркеле се развела 2000. године. Са њим има два сина, Андреја и Давида.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица