Леди Гага гаји осјећања према Бредлију Куперу

Агенције
Леди Гага гаји осјећања према Бредлију Куперу

Пјевачица и глумица Леди Гага раскинула је вјеридбу са њеним агентом Кристијаном Карином. Поп пјевачица је у октобру прошле године на додјели награда “Њомен ин Холлџњоод” открила да је њен вјереник дугогодишњи агент Кристијан Карина.

Гага и Кристијан почели су везу у фебруару 2017. године, али извор близак пару открио је за магазин “Пипл” да међу њима није увијек све функционисало.

- Једноставно није ишло. У таквим случајевима најбоље је да раскинете везу -  рекао је извор.

Гласине о раскиду вјеридбе почеле су да круже на додјели “Гремија” када је Гага дошла без Кристијана, али и без вјереничког прстена. Многи страни медији већ недјељама пишу о тајним осјећањима које Леди Гага има према глумцу Бредлију Куперу с којим је радила на филму “Звијезда је рођена”.

Леди Гага и Бредли Купер номиновани су за “Оскаре” за најбољу главну глумицу и најбољег главног глумца, а филм “Звијезда је рођена” номинован је за најбољи филм.

Глумац је већ најавио да ће на додјели награда “Оскара” извести пјесму “Shallow” с Леди Гагом. За америчке медије је признао да му због наступа ипак није свеједно.

- На “Оскарима” ћемо извести пјесму “Shallow” и сигуран сам да ће ме бити ужасно страх. Да, морам признати да се бојим нашег наступа - рекао је Купер, остављајући обожаваоце у недоумици о каквом се то страху заправо ради.

Бредли Купер и његова супруга Ирина Шајк су недавно били на мети негативних прича због његове претјеране блискости с Леди Гагом, а ватру су додатно палили Гагини побједнички говори на разним манифестацијама, а у којима је она на сав глас захваљивала Куперу, који су по многима били и мало претјерани.

Захвалила му је недавно и на поменутом “Гремију” у Лос Анђелесу, гдје су њих двоје награђени као најбољи поп дует за пјесму из филма “Звијезда је рођена”, па чак и истакла да је сигурна да би Бредли волио да је био поред ње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана