Круз избрисао кћерку из живота због цркве

Глас Српске
Круз избрисао кћерку из живота због цркве

Већ мјесецима се појављују новински извјештаји који само броје мјесеце од када су се Сури и Том Круз посљедњи пут видјели.

За ову младу даму мајка Кејти Холмс је све, а она је навикла да чак и рођендане слави без оца. Уз овакве извјештаје увијек се, све гласније, као главни разлог наводи његова припадност Сајентолошкој цркви, која је од омиљене звијезде направила усамљеника којег све више људи жали.

Како биљеже страни медији, Том Круз није видио Сури пуне четири године. За то вријеме он је скоро у илегали, а ни са својом усвојеном дјецом Изабелом и Конором нема ништа бољи однос.

Углавном избјегава комуникацију, али виђања су забиљежена неколико пута јер та дјеца припадају сајентолошкој вјери.

С друге стране, Круз их је усвојио док је био у браку са Никол Кидман и њих двоје нису у контакту са аустралијском оскаровком.

Сури има 12 година и нема никакву комуникацију с оцем. Послије развода од Кејти, која није толерисала његово безрезервно припадање секти, нарушен је и његов однос са Сури. Виђања и комуникација су се прориједили, а у међувремену и потпуно нестали.

Још један корак даље је и занимљив податак да је наводно Томова пријатељица Маријан Картер прошле године замолила Томове пратиоце и обожаваоце да на његов фан профил не постављају фотографије дјевојчице.

- Немојте слати фотографије Сури на његов профил. То је његов захтјев. Она више није дио његовог живота - написала је Картерова, која је дио цркве која глумцу забрањује да одржава блиске односе с људима који не припадају заједници.

Пошто Кејти није дозволила да јој дијете одраста онако како је црква проповиједала, Том је одлучио да прекине комуникацију са дјевојчицом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана