Kluni plesao, Vilijamsova ispijala pivo

Agencije
Kluni plesao, Vilijamsova ispijala pivo

Iako je zabava poslije vjenčanja prinčevskog para Harija i Megan, bila privatnog karaktera, detalji s nje počeli su polako da isplivavaju.

Na zabavi održanoj u Frogmor hausu, palati iz 17. vijeka unutar dvorca Vindzor, bilo je oko 200 zvanica, a govor je držao princ Čarls kao domaćin, te prinčevi Vilijem i Hari, ali i Megan, što je bilo još jedno  kršenje tradicije.

Hari je zahvalio svojoj supruzi na svemu što je uspjela izdržati.

-  Izvrstan smo tim. Jedva čekam da provedem svoj život s tobom - rekao je Hari. On se nakon toga okrenuo prema gostima i pitao: “Zna li neko da svira klavir?”

Ubrzo nakon toga se pojavio Elton Džon koji je svojim hitovima zabavio sve prisutne. Novopečeni supružnici prvi bračni ples otplesali uz pjesmu Vitni Hjuston “I Wanna Dance With Somebody”.

Na meniju su, između ostalog, bili burgeri kao ponoćni snek, pili su se kokteli, a jedan se zvao “Kad je Hari sreo Megan”. Gosti su se zabavljali igrajući “bong s pivom”, američku igru ispijanja piva, u kojoj je pobijedila teniserka Serena Vilijams, koja je na svom “Instagramu” otkrila kako je ispod duge, cvjetne haljine za svadbu obula patike da  bi joj bilo udobnije.

Ipak, ako je vjerovati pouzdanim izvorima britanskih medija, najrasplesaniji na podijumu bio je holivudski glumac Džordž Kluni. I dok je njegova supruga, Amal Klunu, ukrala pažnju kao najbolje odjevena dama na vjenčanju, Kluni je oduševio sve svojim plesačkim sposobnostima.

On je prvo na podijum otpratio mladu i s njom otplesao jedan ples, a potom je plesne korake pokazao i vojvotkinji od Kembridža, Kejt Midlton. Međutim, kada je poželio da pokaže svoje umijeće i Sari Ferguson, ona ga je u potpunosti ignorisala. To ga nije obeshrabrilo, pa je Kluni nastavio oduševljavati zvanice do dugo u noć.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana