Kifer i Sindi više ne kriju da su u vezi

Glas Srpske
Kifer i Sindi više ne kriju da su u vezi

Glumac Kifer Saterlend, zvijezda TV serije “24” i sin legendarnog holivudskog glumca Donalda Saterlenda, izgleda da je riješio da se ne krije više od paparaca. Proteklog vikenda je konačno u javnosti prošetao sa svojom izabranicom, tridesetdevetogodišnjom glumicom i pjevačicom Sindi Vel.

O njihovoj vezi koja traje godinama ne zna se mnogo, jer je slavni par odlučio da čuva svoju intimu daleko od očiju javnosti, a do sada se u medijima samo nagađalo o njihovoj romansi.

Držeći se za ruke Kifer i Sindi su prošetali ulicama Londona u veoma opuštenom izdanju, a ovim pojavljivanjem su potvrdili da su u vezi. Izgleda da je slavni par riješio da dobro čuvanu vezu pokaže svijetu.

Strani mediji pišu da je vjerovatno Kifer želio da bude siguran u jačinu i stabilnost njihovog emotivnog odnosa, jer ranije nije imao mnogo sreće u ljubavi.

Naime, Saterlend se dva puta razvodio. Kifer je tri godine bio oženjen glumicom Kamelijom Kat, sa kojom ima i dijete, a drugi brak sa Elizabet Vin je trajao osam godina. Ipak, mnogi ga se sjećaju i kao vjerenika poznate glumice Džulije Roberts. Upoznali su se na snimanju filma “Tanka linija smrti” i ubrzo nakon toga postali nerazdvojni. Zvali su ih zlatnim parom, a glumica je blistala od sreće dok je govorila o svom dragom. Srećni par se ubrzo vjerio, a glumica je, kako i dolikuje, napravila veliku zabavu tim povodom. A onda, samo nekoliko dana pred vjenčanje, dogodio se scenario iz filma “Odbjegla mlada”. Džulija je odustala od svega i otkazala vjenčanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana