Кевин Спејси пати због неријешеног случаја

Агенције
Кевин Спејси пати због неријешеног случаја

Глумац Кевин Спејси, који се већ неко вријеме суочава са различитим оптужбама за сексуално злостављање и узнемиравање, на посљедњем групном саслушању у Масачусетсу појавио се, иако није било потребно његово присуство.

Наиме, он је присуствовао саслушању на којем је његов адвокат тражио приступ мобилном телефону младића који је оптужио глумца да га је пипкао у бару на острву Нантукет 2016. године.

Спејсијев адвокат Алан Џексон назвао је случај против Спејсија смијешним и оптужио тужиоце да му ускраћују да дође до информација одбране.

Џексон је позвао судију да одреди датум суђења што је прије могуће, рекавши да некадашња звијезда серије “Кућа карата” пати због тога што случај није разријешен.

Судија је најавио да ће суђење бити најраније на јесен.

- Ово је смијешан случај и тужиоци нису смјели да га покрену - рекао је Џексон.

Спејси, који је носио сиво одијело и наочаре, сједио је за столом поред својих адвоката. Повремено је шапутао свом адвокату у уво, али није говорио током саслушања, нити одговарао на питања новинара док је улазио и излазио из зграде суда.

Спејси (59), који се претходно изјаснио да није крив по оптужби за напад и злостављање, није био обавезан да присуствује суђењу, а могао би да добије до двије године затвора ако буде осуђен.

Случај је први пут изашао у јавност када је бивша ТВ водитељка Бостон Хедер Анрух изјавила да је Спејси напио њеног сина, а затим га сексуално напао у клубу “Кери”, популарном ресторану и бару на острву поред Кејп Кода.

Спејсијеви правници одбацили су оптужбе као лажне и оптужили мушкарца, за кога тврде да је са телефона обрисао поруке које би ослободиле Спејсија кривице, да лаже да би добио новац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана