Kembel: Dosadio mi je

Agencije
Kembel: Dosadio mi je

Supermodel Naomi Kembel i njen gotovo dvostruko mlađi odabranik Lijam Pejn (25) više nisu zajedno, a Naomi je navodno sve skupa prestalo da bude zanimljivo.

Bivši član boj benda “One Direction” Lijam Pejn osvojio je prije nekoliko mjeseci Crnu panteru te je par četiri mjeseca bio u romantičnoj vezi. Ipak, čini se da je gotovo dvostruko starijoj Naomi Kembel bilo dosta te je odlučila da prekine njihov odnos.

- Dosadio joj je i odlučila je da okonča sve to prije nego što stvari postanu ozbiljnije. Ne žali ni za čim - rekao je izvor blizak Naomi, dok neki drugi britanski mediji prenose pomirljiviju verziju cijele priče, u kojoj se par rastao sporazumno te da su jednostavno zaključili da je to to i da nema ljutnje ni zamjeranja ni­ s jedne strane.

Iako nisu objavili nijednu zajedničku fotografiju posljednjih mjeseci, Naomi i mladi Lijam uhvaćeni su u nekoliko navrata od strane fotografa, a nedavno su se zabavljali na zajedničkom izletu u Hongkongu, gdje su se ponašali poput zaljubljenih tinejdžera. 

Pejn je prije Naomi bio u vezi s britanskom pjevačicom Šeril Kol s kojom je dobio i sina Bera, a zbog razlike u godinama između mladog pjevača i Naomi, oboje su se prije nekoliko mjeseci našli na udaru kritika nakon otkrivanja njihove, sad već završene veze. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana