Кејти Холмс и Џејми Фокс спремају вјенчање у Паризу

Агенције
Кејти Холмс и Џејми Фокс спремају вјенчање у Паризу

Након што су годинама своју љубавну причу чували далеко од јавности, трудећи се свим силама да не буду виђени заједно, а камоли фотографисани, Кејти Холмс и Џејми Фокс спремни су за нови корак и то онај највећи - вјенчање. Како је открио извор близак тридесетдеветогодишњој глумици и 11 година старијем оскаровцу, пар би своју везу требало да озакони у граду љубави - Паризу.

- Париз је град у којем су одлучили да изађу у јавност са својом везом, након година успјешног скривања. Џејми је био изразито несигуран све откако су 2013. године започели везу, али Кејти га је увјерила да је вријеме да се скраси, па су сада напокон спремни да све и службено потврде - рекао је извор.

Пар је своју везу од јавности највише скривао због уговора из бракоразводне парнице Кејти Холмс и Тома Круза, који је, због његове оданости Сајентолошкој цркви, имао и ставке попут оне да се њено име не смије доводити у везу ни са једним мушкарцем наредних неколико година. Када је истекао тај период, појавиле су се и прве фотографије Кејти Холмс и Џејмија Фокса.

Холмсова је чекала довољно дуго да се уда за Џејмија, а сада му је јасно дала до знања када и гдје жели да се вјенча. Она силом жели зимско вјенчање у граду свјетла. Све те приче кренуле су само неколико седмица након што је почело да се шушка да се пар вјерио, након што је Кејти снимљена с дијамантским прстеном на руци.

Иначе, Џејми Фокс има двије кћерке из бивших веза, а ниједној од тих дама, као ни бројним његовим “блиским пријатељицама” током година није успјело ово што је успјело Кејти Холмс - да пред олтар одведе вјечног нежењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана