Кејт Мидлтон поново трудна?

Агенције
Кејт Мидлтон поново трудна?

Краљевска породица ту вијест још увијек није потврдила, али чудно је то што још увијек нису ни демантовали вијест.

Британска краљевска породица посљедњих година нагло се шири. У априлу прошле године Кејт је родила принца Луиса, а онда је, пред крај године и Меган Маркл најавила своју трудноћу. Дете Харија и Меган стићи ће на прољеће, а сада се шушка да у краљевску породицу стиже и још једна принова.

На крају прошле године на краљевском двору је почело да се шушка да Кејт Мидлтон чека четврто дијете. Краљевска породица ту вијест још увијек није потврдила, али чудно је то што још увијек нису ни демантовали вијест. Када је нека вијест лажна, породица се обично побрине да гласине брзо буду утишане.

Кејт и Вилијам већ имају троје дијеце – принца Џорџа (5), принцезу Шарлот (3) и осмомјесечног принца Луиса, а британски портали преносе да је извор близак породици изјавио да је Кејт рекла да жели “барем троје дјеце”. Војвоткиња од Кембриџа се посљедњи пут у јавности појавила на божићној миси, а њена витка фигура никако није одавала знакове трудноће.

Ипак, можда је управо у томе кључ. Наиме, у прве три трудноће, Кејт је патила од трудничке хиперемезе – ријеч је о стању које подразумијева тешке мучинине и повраћање, а у екстремним случајевима труднице буду хоспитализоване. Осим тога, трудничка хиперемеза изазива дехидрацију, поремећај електролита, а логична посљедица је и мршављење. Управо због тога је Кејт на почецима своје три досадашње трудноће изгледала видно мршавије и ослабљено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана