Каријера Мег Рајан пропала због пластичних операција

Глас Српске
Каријера Мег Рајан пропала због пластичних операција

Позната америчка глумица Мег Рајан се винула у звијезде захваљујући романтичним комедијама као што су "Француски пољубац", "Кејт и Леополд" и "Стигла вам је пошта".

Након огромног успјеха она је изненада нестала, јер је знала колико је Холивуд суров према женама у одређеним годинама живота, па је одлучила да се подмлади. Многи сматрају да су је жеља да остане млада и силне операције скупо коштале.

Мег Рајан је средином и крајем деведесетих година прошлог вијека била миљеница публике. Симпатична плавуша са таласастом кратком косом, коју је жељела скоро свака девојка, увијек је знала како да измами осмијех публици и како да украде сваки филмски кадар кад се у њему нађе.

- Превише је урадила. То је био шок за људе и она више не изгледа као Мег Рајан у коју смо се заљубили - рекао је Џејмс Манголд, редитељ филма "Кејт и Леополд".

Све је почело увећањем усана, али нажалост, Рајан се није зауставила само на уснама.

- Нису само усне у питању. Нос је другачији, јагодице, ботокс је више него очигледан. Људи не схватају да постоји зависност од пластичне хирургије. Она није једини примјер. Обично је то покушај да се нека врста личног незадовољства ријеши - објаснио је пластични хирург Марк Робери.

Њена каријера је пала у мрак и Рајан је 2006. године одлучила да усвоји дјевојчицу из Кине. Поред сина којег је Рајан добила са Денисом Квејдом 1992. године, глумица се окупирала васпитањем и бригом о дјевојчици, кад јој каријера више није ишла узлазном путањом. Операције су је скупо коштале, како је и сама схватила. Није више добијала улоге, управо због тога. Након пропале глумачке каријере, Мег Рајан се окренула режији и продукцији филмова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана