Иванка Трамп објавила фотографију са сином, и изазвала буру критика

Агенције
Иванка Трамп објавила фотографију са сином, и изазвала буру критика

Било је довољно да Иванка Трамп на Тњиттеру објави фотографију на којој у наручју држи млађег сина Тиодора (2) па да се нађе на удару страшних критика. Шта ли је то толико погрешно урадила кћерка америчког предсједника Доналда Трампа?

На први поглед ова фотографија изгледа као обична слика мајке с дјететом. Било је и оних који су се задржали на том првом утиску, али је критичарима засметао датум Иванкине објаве.

Иванка Трамп је слику с дјететом објавила у моменту док су још свјеже бурне реакције на одлуку њеног оца да се 1.500 дјеце имиграната који у САД бораве илегално привремено одвоји од родитеља и смјести у прихватилишта.

Споран дио одлуке Трампове администрације је и саопштење да влада “није одговорна” за дјецу.

Због тога су услиједиле реакције: “Какав чудан твит у јеку хорора којем су изложена дјеца отргнута од својих родитеља. Колико си ти сретна што живиш ушушкано!”, “Штета што остале мајке у Америци не могу овако уживати с дјецом”, “Администрација у којој радиш подржава одвајање дјеце од њихових родитеља. Поједина дјеца су изгубљена из система и изложена су опасности од трговине људима”.

На објаву Иванке Трамп, која је често на удару твитераша, надовезале су се и слике малишана уз питање: “Гдје су дјеца?” А критике нису престајале па су Иванку подсјетили да многи родитељи немају прилику у недјељу ујутро грлити своју дјецу јер се питају гдје су и шта раде сама.

Критичари се нису либили да Трампа назову фашистом, али и да напомену да би вољели видјети документе Ивакиног прадједа, алудирајући да је он био имигрант.

Твитераши се настављају чудити како Иванка може јавно објавити како грли сина док са свих страна долазе слике попут ове.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана